1. Hem
 2. Bowlit

Bowlit – Stabilt, snyggt och modernt

Vi på Bitkonex är stolta över att kunna presentera vår senaste produkt Bowlit som genom sin smarta utformning och snygga design är scoringsystemet som har det där ”lilla extra”. Bowlit Scoringsystem förmedlar ett modernt och stilrent intryck av er bowlinghall medan bokningssystemet gör ert arbete enklare och säkrare.

Dessutom erbjuder Bowlit en rad olika tillval för att ytterligare effektivisera och förbättra er verksamhet.

 

Boka demo

Bowlit är ett scoringsystem som ger ett modernt intryck av er bowlinghall genom sin eleganta design, snygga animationer och smarta banterminaler.

”Systemet är stabilt och smidigt att administrera… man hanterar bokningarna med enkelhet.”

Dessutom innehåller Bowlit moderna funktioner såsom livescoring som möjliggör att följa pågående spel online. Att era kunder själva ska kunna boka bowlingtider på internet eller möjligheten att enkelt kunna skicka bokningsbekräftelse till era kunder via mail är enkelt fixat med Bowlit

Om detta beskriver det scoringsystem ni söker så har ni kommit helt rätt.

Bowlit är nämligen scoringsystemet som uppfyller denna beskrivningen och mer därtill.

Systemet är framtaget utifrån mångårig erfarenhet av bowlingbranschen och i samarbete med ett flertal bowlinghallar. Detta för att säkerställa att det på bästa sätt passar verksamheten i en bowlinghall.

Målsättningen med Bowlit är att vara ett stabilt, snyggt och modernt scoringsystem som ska vara enkelt att administrera och som förenklar arbetet i verksamheten för våra kunder.

Komplett bokningssystem

 • Onlinebokning
 • Livescoring
 • Banterminaler
 • Automatiserad ligamodul

 

 • Förenklad incheckning
 • Högupplöst streaming på skärmarna
 • Stabilt och säkert med bra support
 • Check-in terminaler

 

 • Statistik för bowlare
 • Rekommenderad träning
 • Spel mellan bowlare i olika hallar
 • Anpassningsbart med flera layouter

Snyggt och modernt

Bowlits snygga skarpa protokoll, dess möjlighet att kunna visa rörlig bild bakom protokollen samt de eleganta animationerna ger ett snyggt och modernt intryck av systemet och därmed även av er bowlinghall. I Bowlit är det nämligen möjligt att i full HD-kvalite spela upp film, reklam, musikvideor eller kanske bara vår snygga stillbild bakom bowlingprotokollen. Valet är ert. Ni kan själva ställa in hur transparanta ni vill att protokollen ska vara för att få en bra känsla för det ni valt att visa bakom protokollen utan att det ska störa tydligheten av poängvisningen i protokollen. Protokollen har även en funktion som medför att ni kan välja mellan flera olika storlekar på protokollen. Kägelillustrationen, visar vilka av käglorna som står på banan.

En annan snygg fördel med Bowlit är de eleganta animationerna, som spelas upp i full HD-kvalite, som förstärker känslan för bowlarna när de gör en strike, spärr eller kanske en miss. Förstärk det moderna intrycket Bowlit Scoringsystem ger genom att välja till Bowlit Banterminal och Bowlit Check-in terminal. Terminalerna ger även andra fördelar såsom att förenkla arbete för er personal genom att låta bowlarna själva utföra många uppgifter.

”Om ni vill förhöja bowlingupplevelsen för era kunder med ett modernt scoringsystem och dessutom förenkla arbetet för er själva så är Bowlit systemet ni söker.”

Flexibelt och användarvänligt

Bowlit Scoringsystem är ett flexibelt system som är användarvänligt och enkelt att administrera. Till exempel tillåter det att man när som helst kan återuppstarta spelet i en avslutad bokning och fortsätta spelet där man slutade. Det är också möjligt att spela om enskilda slag, till exempel om en bowlare av misstag råkat spela i en annan spelares ruta. Det är möjligt att spela om slag även i redan avslutade serier. Ytterligare en flexibel funktion i Bowlit är hur enkelt det är att återskapa en spelare som kanske av misstag blivit borttagen från en bokning/bana och ta tillbaka denna person, med alla sina slag och poäng, in i spel igen.

Smart och anpassat för matchspel

Bowlit Scoringsystem erbjuder många till synes enkla men ändå smarta lösningar. Såsom att bannummret alltid är synliga i alla skärmar oavsett om banorna är i spel eller inte. En annan smart lösning är att det under spelet visas en klocka som räknar ner speltiden så att bowlarna lätt vet hur lång tid de har kvar att spela. Även när en bana har spelat klart en serie kommer det upp en dialog som räknar ner tiden tills nästa serie startar.

Vid matchspel visar Bowlit Scoringsystem spelarna en dialog med en översikt över poängen på alla banor där matchspel pågår. Detta för att spelarna enkelt ska få en överblick över hur det går för de andra spelarna utan att behöva gå runt och titta på de andra banornas skärmar. Vid matchspel stängs heller inga protokoll av förrän alla banor är redo att börja spela nästa serie.

Om ni har mycket matchspel i er hall i form av ligaspel förenklar Bowlit Ligaspel hanteringen genom att planera upp matchtillfällena, hantera poängställningen och publicera informationen på internet.

Läs mer om Bowlits Tillval här.

Bokningssystem

Bowlits Bokningssystem är enkelt att använda och smidigt att administrera. Med sina väl genomtänkta funktioner förenklar det ert arbete samtidigt som det gör er verksamhet säkrare. Läs mer om hur vårt bokningssystem kan effektivisera ert arbete.

Läs mer

Tillval

Bowlit är uppbyggt som ett grundsystem där scoring- och bokningssystemet ingår. Utöver detta finns det flera valbara delar som innehåller olika funktioner som ger ytterligare fördelar till er verksamhet. Läs mer om Bowlit Tillval och se vilka som passar er verksamhet.

Läs mer