1. Hem
  2. Bowlit
  3. Bokningssystem

 

Bowlit Bokningssystem

Bowlit är bokningssystemet som har tänkt ett steg längre för att förenkla hanteringen av bokningar och spel.


Smidigt och lätthanterligt

Det är enkelt att skapa, ändra och hantera bokningar i Bowlit Bokningssystem. Genom att dra i bokningen så kan du enkelt flytta den till en annan tid, utöka eller minska tiden för bowlingen eller reglera hur många banor bokningen ska innefatta. När en bokning är gjord kan ni enkelt skicka ut en bokningsbekräftelse omgående eller göra en bokningspåminnelse vid ett senare tillfälle. Du kan välja mellan att skicka bekräftelsen eller påminnelsen via mail eller även via sms om du har aktiverat den funktionen. Bowlit Bokningssystem sparar även kunduppgifterna för alla kunder som gjort en bokning i er hall. Detta förenklar om ni till exempel vill kunna göra reklamutskick via mail eller sms i framtiden.

Effektivt och flexibelt

Bowlit Bokningssystem startar automatiskt upp alla datorer i nätverket och stänger även ner dem vid stängning. Detta effektiviserar arbetet för er personal som slipper gå runt i hallen och manuellt starta alla datorer. Bowlit Bokningssystem är också flexibelt system som tillåter er att starta bokningar både från huvuddatorn samt från eventuella bokningsdatorer.

Vid utskrift väljer Bowlit Bokningssystem automatiskt den typ av utskrift som passar bäst. Beroende på om den valda bokningen varit till exempel en seriematch eller lösspel så är utskriften matchprotokoll respektive en utskrift av serier sorterat per spelare. Det är självklart ändå möjligt att manuellt välja en annan utskriftstyp om så önskas. För att beräkna snitt, till exempel vid utskrift, tar Bowlit hänsyn till att sista serien kanske inte hunnit bli avslutad. Det betyder att den inte räknar poängen i den ofärdiga serien som en hel serie utan endast som en del av serien.

Smart och säkert

Bowlit Bokningssystem gör automatiskt kontinuerliga säkerhetskopior på alla era bokningar. Säkerhetskopiorna lagras på Bitkonex Cloud/server vilket ger ett säkert system som säkerställer att inga bokningar försvinner om till exempel en dator skulle bli stulen eller gå sönder.